Om oss

Hovedsiden » Om oss

Optec AS er en systemleverandør av landmålings- og obervasjonsutstyr, som ligger sentralt i Trondheim. Vi spesialiserer oss på reparasjon og salg av lasere, kikkerter og måleutstyr. Vi har en lang erfaring og god kunnskap innenfor fagområder som omfatter geodediske, optroniske og optiske intrumenter.

Lang erfaring

Daglig leder Jens Aassved startet Optec AS for over 30 år siden. Jens har en utdannelse som optisk geodetisk intrumentmaker fra Forsvaret, og har jobbet 2 år ved instituttet for Geodesi ved NTH. Jens har også jobbet 4 år hos Wild Heerbrugg, nåværene Leica, som er en våre største leverandører.

Nils Petter Skarbø har utdannelse som optroniker fra Hærens Våpentekniske Fagskole. Startet i Optec 1.oktober 2012 og kom fra stilling som Teknisk Leder i Salmar Processing as. Han har etter Forsvaret blant annet jobbet med reparasjon og service av elektronikk. Som Service Manager reparasjon, service, support og utvikling av avanserte optiske instrumenter i Conoptica as.

Våre kunder

De viktigste kundene våre kommer fra byggebransjen, oppmålingsfirma, stat og kommune. Optec AS er også Fujinons representant i Skandinavia for optisk - og optronisk observasjonsutstyr for militær -og securitymarkedet. Optec AS har i de senere årene levert slikt utstyr til både Politiet og Forsvarets Logisikkorganisasjon.

Trygghet

Vår lange erfaring gir våre kunder en trygghet når de handler. Du kan stole på at vi kjenner produktene våre, og de rådene vi gir er basert på fagkunnskap. Oppdatering av ny teknologi har hele tiden vært viktig for Optec AS, og våre kunder kan stole på at våre produkter er de beste på markedet. Vi gir deg gode råd og anbefalinger ved kjøp av oppmålingsutstyr, slik at du får instrumenter du kan ha glede av i mange år fremover.

Åpningtider

Mandag-Fredag: 09.00-16.00
Lørdag-Søndag: Stengt